Reiki healing

Reiki healing

Hvad kan det hjælpe i mod?

Effektiv mod bl.a.:

Søvnløshed – Stess –  Depression – Hovedpine/migræne – Smertelindring – Muskelinfiltrationer – Museskader – Muskelsmerter – Gigt – Mavesår – Knyster – Hyppigt Vandladning – Nakke smerter – Ryk smerter.

Ledsmerter – Blodomløb – Udrensning af kroppen – Urinvejs problemer – Menstruation smerter – Nervøsitet – Angst – Traumer – Piskesmæld – Før eksamen – Stress / præstations angst – Og meget meget mere.

Eller trænger du bare til at få fyldt din energi op!!!!

 

HVAD ER REIKI

At beskrive Reiki er nærmest en umulig opgave, men her har jeg prøvet med nogle enkle sætninger at forklare en energi så fin og let, umålelig og uhåndgribelig – og alligevel ufattelig stor og stærk!.

Reiki er japansk og betyder universel livsenergi. Japaneren Dr. Mikao Usui, var dybt søgende og han er den som vi har fået denne healingsform fra.

Reiki løsner blokeringer, renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd. Reiki energien går derhen, hvor du har brug for den, med andre ord er det dit eget system der bestemmer, hvad og hvor der heales. Reiki er kærlighed og styrke til den enkeltes healingsproces og det er ikke afgørende om du tror på hverken Gud eller healing for at det virker.

HVORDAN FØLES DET?

Der kan skrives så utrolig meget om Reiki – men ingen beskrivelse kan give en fyldestgørende forklaring – det bedste er at mærke på sin egen krop, hvad Reiki kan og gør, men man oplever en utrolig stærk energi af varme og vattede fornemmelse.

KAN DET SKADE?

Reiki kan ikke skade og er ikke manipulerende, fordi det netop er dig der “trækker” præcis den mængde energi som den dit system har brug for. Og som healer “oplades” ens energi under healingen.